Med mine 37 år har jeg efterhånden fået nogle fesne øjenvipper, faktisk har jeg altid haft fesne, tynde, farveløse øjenvipper, alderen har bare ikke gjort det bedre. Specielt den nederste øjenvippekant er blevet meget tynd, derfor udelader jeg rigtig tit mascara på de nederste vipper.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vipperne på det øverste øjenlåg skal glemmes. Kunstige vipper kan være fantastisk flot, jeg er bare aldrig rigtig blevet gode venner med dem. Synes ikke de sidder særlig godt, når de endelig kommer på, føles det som om jeg har fået en altan på øjenlåget.

Vippeserum synes jeg svier i øjnene og jeg har bare sarte øjne, så det er heller ikke lige mig.

Jeg er altid på udkig efter gode vippeprodukter der kan gøre det bedste for mine sparsomme vipper.

fyldigere_vipper_længere_lottebrynning_produkter_blogger

Nu har jeg fundet en god rutine og gode produkter, som fungerer rigtig godt.

1. Børst vipperne igennem med en ren vippebørste.
2. Tightlining af den øverste vippekant. Det betyder at bruge eyeliner på den våde kant og på den nederste del af vippehårerne. Det får vipperne til, at syne længere.
3. Curle øjenvipperne med en øjenvippecurler. Det får vipperne til at syne længere.
4. Bruge øjenvippebase/primer. Det giver vipperne længde og fyldigere.
4. Mascara som sidste led til at give farve.

På den måde får jeg det bedste ud af mine vipper. Håber det kan hjælpe andre med sparsomme vipper.

PS Hvis nogen kender en god øjenvippebase/primer så skriv endelig til mig. 🙂