Hvert år laver MAC en julekollektion. I de kollektioner kan der være rigtig mange fine ting, at få fingerne i. Blandt andet laver de ofte kollektioner med mini læbestifter. Det synes jeg er genialt, for det kan være svært at få brugt en fullsize læbestift op med mindre man virkelig er dedikeret. Vil man også gerne prøve mange forskellige, men ikke synes man kan bruge en fullsize, da nogle læbestifter  kun er til festlige lejligheder, så kan en kollektion også være en supergod ide.

Læbestifterne har en klassisk MAC-læbestift duft, der dufter lidt af vanillie. De er bløde og super behaglige at have på. De er ikke langtidsholdbar, så man skal have læbestiften med i tasken.

I år har MAC lavet en fantastisk kollektioner med hele 12 forskellige læbestifter, som alle skulle være MAC favoritter til  825 kr.. Prisen er ganske fair for 12 læbestifter, da en fullsize koster cirka 165 kr. Kollektionen kan jeg desværre ikke se inde på MAC’s hjemmeside mere, men har fundet den på UK siden: https://www.maccosmetics.co.uk/product/13851/52249/products/makeup/lips/lip-palettes-kits/snow-ball-mini-lipstick-kit-mac-classics

Her kan du se de forskellige farver:

mac-snowball-mini-lipstick-collection-lotte-brynning-2017-limited