Jeg går jævnligt igennem Normal for, at se om de har fået noget nyt og spændende på hylderne. Deres hylder med masker af forskellig art kigger jeg altid på når jeg er forbi. Jeg kan godt lide konceptet med sheetmasks og eyepatches og dem har Normal rigeligt af, da det er nemt og kan smides i skralderen bagefter.

Denne gang faldt jeg over masker til øjnene. Det er nogle patches der sættes lige under øjnene for, at give fugt til øjenomgivelserne. Der er 4 sæt i denne pakke fra Skinacademy til omkring 20 kr. De skal sidde i 20 minutter, men jeg blev faktisk en anelse træt af dem, da de er meget våde når man pakker dem ud, hvilket gør at de glider ned. Så man kan ikke gå rundt og lave noget praktisk imens man har dem på. Tror faktisk også, at de vil glide af selvom man lagde sig ned med dem på. Næste gang jeg bruger dem (for det kommer jeg til), vil jeg prøve at fjerne en anelse af produktet på patchen, for måske at få dem til at sidde mere fast på huden.

Selvom de var utrolig våde og jeg ikke synes de havde den store effekt, så føltes de nu alligevel dejlig på huden.

skinacademy-collagen-eye-patches-normal-lottebrynning1