T-Zone Peeling fra Pudderdåserne har jeg testet i snart tre måneder. Mit udgangspunkt var en meget tør, skallende og pletvis uren hud.

Tørheden har den ikke hjulpet på, men det var heller ikke det jeg søgte i cremen. Til gengæld hjalp den en smule på min skallende hud. Cremen eksfolierer huden med cremen. Det er ikke helt godt endnu, men jeg har ikke lige fundet den hellige gral endnu når det kommer til den tørre hud……det skal nok komme.

Mine urenheder har den hjulpet rigtig godt på. Specielt min næste har den gjort underværker for. Lige da jeg startede med, at bruge cremen sved den lidt, men ikke noget særligt. Den blev brugt morgen og aften, et enkelt pump. Elsker pumper på cremer.

Den første uge blomstrede alle bumser frem i min hud. Specielt på min hage fik jeg en kæmpe bums, der sad så dybt i huden, at jeg bare måtte leve med den. Jeg er desværre en at dem der ikke kan lade være med, at pille når jeg har en urenhed.

Efter den første uge begyndte min hud, at blive fin. Jeg er rigtig glad for cremen. Nu bruger jeg den et par gange om ugen, eller dupper jeg den på bumser der begynder at kigge frem.

Kan klart anbefale denne creme.